Ιστορίες Επιτυχίας

 

anergos pateras transparentΣτην AFS πήγα για πρώτη φορά για να κάνω τη φορολογική μου δήλωση, μετά από σύσταση ενός φίλου.Είχα σοβαρό πρόβλημα αλλά παράλληλα είχα κουραστεί να ψάχνω για διέξοδο από τον κυκεώνα στον οποίο είχα μπλέξει…Επειδή παλαιότερα είχα μια επιχείρηση στο όνομά μου, την οποία είχα σταματήσει χρόνια τώρα να λειτουργώ, δεν μπορούσα να αιτηθώ ως άνεργος και πατέρας 5 παιδιών, για οποιοδήποτε επίδομα.

Η Ελίνα ενεργοποίησε ακόμα και το Νομικό τμήμα της AFS για παράσταση στη ΔΕΔ (Διεύθυνση επίλυσης Διαφορών) καθώς υπήρχε διαφωνία με τον έλεγχο και παρότι η επιχείρηση φαινόταν με περιουσιακό στοιχείο έως το 2016, κατάφεραν να γίνει η διακοπή με το έτος 2011. Τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν στην εφορία ήταν κατά 60% μειωμένα και ρυθμίστηκαν καθώς εκείνη την περίοδο υπήρχαν οι  120 δόσεις. Σβήστηκε μεγάλο μέρος από βεβαιωμένες οφειλές στον ΟΑΕΕ κάτι που στην πορεία μου επέτρεψε να συνταξιοδοτηθώ και να μπορέσω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Α.Π.

“Μας πήρε περίπου ένα χρόνο να πείσουμε τον κύριο Α. πως δεν χρειαζόντουσαν αυτά τα υπέρογκα ποσά των κάτι πολλών χιλιάδων ευρώ που του ζητούσαν για να μπορέσει να κλείσει πλέον και τυπικά την επιχείρηση καθώς και πως υπήρχαν νόμοι που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για την αποφυγή προστίμων με αποτέλεσμα τη μείωση κατά 60% των χρημάτων τα οποία έπρεπε να δώσει σε δημόσιους φορείς. Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και χαιρόμαστε που καταφέραμε να βοηθήσουμε”


 

 

kommwtirio transparentΌταν ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την AFS είχα ένα μικρό κομμωτήριο για όλες τις ηλικίες. Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας, διατηρώ πλέον 4 υποκαταστήματα και το όνομα της επιχείρησης είναι αρκετά γνωστό στον χώρο. Πρωτοσυνάντησα την AFS λίγες ημέρες αφότου με ενημέρωσε ο λογιστής μου ότι ακυρώθηκε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για επιδότηση μισθολογικού κόστους 3 θέσεων εργασίας, που είχε ενταχθεί η επιχείρηση μου, πως δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης και μάλλον θα έπρεπε να επιστρέψω και τα χρήματα που είχα επιδοτηθεί έως τότε! Δεν πίστευα αυτά που άκουγα!

Κάναμε ένα πολύωρο ραντεβού και ο Νίκος ξεκίνησε αμέσως τον έλεγχο. Όπως με ενημέρωσε ο λόγος ακύρωσης ήταν η μη τήρηση ημερομηνιών κατάθεσης των δικαιολογητικών. Ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις, όπου και κατάφερε να οριστεί ημερομηνία ακρόασης σε επιτροπή του ΟΑΕΔ στην οποία ήρθε μαζί για να με υποστηρίξει. Η απόφαση της επιτροπής ήταν θετική και ευτυχώς κατάφερε να επαναφέρει το πρόγραμμα. Με τη βοήθεια και τις συμβουλές της AFS μέσα στο επόμενο 6μηνο, όχι μόνο έγινε βιώσιμη η επιχείρηση αλλά και αναπτύχθηκε. Μετακομίσαμε σε έναν μεγαλύτερο χώρο, προσθέσαμε υπηρεσίες και δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας. Πάντα θεωρούσα ότι οι συνεργάτες πρέπει να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και απλή για να μπορείς να ασχοληθείς με την ανάπτυξη της δουλειάς σου!  Μ.Χ.

 «Μ. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Ένας από τους θεμελίους λίθους στη συνεργασία με τους πελάτες μας είναι η επικοινωνία. Κάνουμε ραντεβού, «χωρίς ρολόι» προκειμένου να καταλάβουμε ακριβώς το πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησης και το όποιο πρόβλημα μπορεί να προϋπάρχει. Πιστεύουμε ότι δεν είναι δική σας υποχρέωση να μας ρωτήσετε για το τι πρέπει να κάνετε, αλλά να έρθουμε εμείς και να σας καθοδηγήσουμε για την ορθή λειτουργία της επιχείρησής σας. Στην προκειμένη περίπτωση κατά τη διάρκεια του ελέγχου μας, διαπιστώθηκαν και άλλες ελλείψεις που δεν άφηναν την επιχείρηση να αναπτυχθεί... Άλλωστε ξέρετε το moto μας… Μαζί μεγαλώνουμε!»