Η Εταιρεία μας

 
Οι σημερινές επιχειρήσεις λειτουργούν μέσα σε ένα αβέβαιο και περίπλοκο περιβάλλον. Οι κανόνες της αγοράς μεταβάλλονται διαρκώς, για αυτό και υπάρχει εντονότερη από ποτέ η ανάγκη να υπάρχουν εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες για κάθε επιχείρηση.
 

Τα γραφεία μας, στελεχώνονται από  έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, οι οποίοι είναι απόφοιτοι οικονομικών σχολών και διαθέτουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία, για την επίλυση οποιουδήποτε λογιστικού - φοροτεχνικού προβλήματος που σας απασχολεί, επίσης εκπαιδεύονται συνεχώς προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση, αλλά και τη συνολική βελτίωση της γενικότερης εικόνας της επιχείρησής τους.

Η Athens Financial Services P.C. μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτό το ασταθές περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται κυρίως από το σύνθετο και διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό σύστημα.

Αναλύοντας την επιχείρηση σας και τον τομέα που δραστηριοποιείται, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία και να προτείνουμε άμεσες και εφαρμόσιμες  λύσεις. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης του γραφείου μας, της πείρας, της τεχνολογικής υποδομής, και της υπεύθυνης ενημέρωσης.

Παράλληλα, η χρήση νέων τεχνολογιών, του internet, καθώς και η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και μηχανογράφους, εγγυώνται την υψηλή  ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στην Athens Financial Services P.C. η πολυετής εμπειρία και η καθημερινή ενημέρωση μας στοχεύουν στην ορθή, συνεπή και συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη σημερινή οικονομική κατάσταση, έχουμε προσαρμόσει ανάλογα τις χρεώσεις μας, σε σχέση πάντοτε με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη της προσωπικής επαφής με τον κάθε μας πελάτη, προκειμένου η συνεργασία μας να αναπτύσσεται μέσα σε πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Σε μια εποχή αλλεπάλληλων οικονομικών μεταρρυθμίσεων, αυστηρών ελέγχων και υψηλών προστίμων, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα οι πελάτες μας να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς.